Дівчата з НУХТУ виграли гру ще до перерви

У середу, 26 лютого на паркеті спортивного комплексу Національного університету харчових технологій, відбулась гра 8 туру першого етапу змагань з футзалу серед жіночих команд ЗВО столиці, в якій між собою зійшлись місцева команда та НУБІПУ.

Ще до матчу було очевидно, що дівчата з НУХТу були фаворитами в цьому противостоянні, а після початку матчу це тільки підтвердилось. Господарі з перших хвилин почали проводити швидкі атаки, та відтискати НУБІПУ на свою половину ігрового майданчику, дівчата з НУБІПУ вирішили віддати м`яч суперницям та спробувати зіграти на швидких контратаках, задумка була непогана проте виконання підвело. Та вже на 6 хвилині Кирильчук Альона виводить свою команду вперед, а ще через хвилину робить дубль, та здається натякає на перемогу своєї команди. Поки дівчата з НУБІПУ намагались придумати, що їм робити та як відігратись Скибіна Олександра забила швидкий третій м`яч та здається, ще більше довела команду НУБІПУ до відчаю, пропускати 3 швидких голи не входило в їх плани. Та після 4 голу на 12 Хвилині все стало зрозуміло, а шансів на перемогу у НУБІПУ стало ще менше, проте вони і не думли здаватись та продовжували гнути свою лінію та намагатись нав`язати суперницям свою гру, хоч вдавалось їм це не дуже успішно проте в деяких моментах матчу НУБІПУ контролювали м`яч та проводили досить не погані атаки які нажаль не переросли в забиті голи. Під кінець першого тайму рахунок був уже 8:0 і обидві команди здається вже все розуміли.

В другому таймі картина гри майже не змінилась команда НУБІПУ здавалось вже змирилась з поразкою, а Дівчата з НУХТУ берегли сили на наступний матч.

Доречі що стосується команди НУБІПУ то їм все-таки вдалось забити та навіть виграти кінцівку матчу, нав`язавши доволі жорстку боротьбу проте на результат матчу це ніяк не вплинуло, а гол на себе записала Гранат Олеся.

В команді НУХТУ приводів для радості було трохи більше, вони прогнозовано виграли матч, розтавивши все на місця ще в першому таймі, та змогли забити цілих 14 голів. Відмітитись змогла вся команда, крім воротаря, особливо на фоні інших виділялась Кліпаченко Анастасія яка записала на свій рахунок аж 5 голів, та внесела дуже вагомий вклад в перемогу своєї команди.

Владислав Мартинюк

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

 
28 лютого 2020

 371 перегляд

 
 
123123