«Будівельник» знову в трійці лідерів

Гра футзального турніру ФАСК, в чергове зібрала глядачів та учасників матчу на майданчику КНУ, де команда КНУБА «Будівельник» приймала номінальних гостей команду КНУ.

Виходячи на гру гравці «Будівельника» розуміли, що мають статус фаворита. І вже на 2-й хвилині прийнялись доводити даний факт. Перший цвях,класним обвідним ударом у дев’ятку заколотив, Селивоненко Іван. Що правда, КНУ на цю, поки що незначну проблему, ніяк не відреагували, граючи пасивно у відборі та даючи виконувати «гвардіолівську» кількість пасів Будівельникам. Результат не змушував довго чекати, 10-та хвилина ознаменувалась, хвилинним триманням м’яча командою КНУБА, яке на 10-тій хвилині втілив у гол Олександр Данько, 2:0.Після цього взяття воріт, «Будівельник» чи то свідомо, чи під тиском гри суперника, але все ж на 5 хвилин гри віддав ініціативу КНУ. Олександр Джух, навіть виконував перспективний штрафний, з яким не склалось – м’яч оминув рамку воріт. У відповідь Сергій Побережний, успішно завершивши контр-атаку своєї команди, 3:0 на користь КНУБА. На мою думку, саме цей гол став точкою неповернення в грі. Адже, протягом наступних 3-ьох хвилин гри, господарі пропустили ще тричі. М’ячі у воротах Ковальчука, залітали на будь-який смак. До речі, голкіпера команди КНУ звинувачувати у цій поразці  було б не коректно в принципі, адже програє не один голкіпер, до того ж не можна не згадати про фортуну, яка вперто з 2-гої хвилини гри, буквально знищувала на пару з «Будівельником» команду господарів. На 20-тій хвилині, тренер КНУ- Микола Давиденко скористався опцією заміни воротаря, граючим воротарем. Якраз, 6-те взяття воріт, відбулося після цих перетрубацій.

Відверто кажучи, чекаючи другого тайму було чітке розуміння того, що з такого рахунку не відіграються. Як показав час, так і сталось. Гості, все ж проводили позиційні атаки, виконували удари і мабуть все ж награли на гол, можливо навіть не на один. Але, атаки «Шевченківці» не мали останнього пасу або чіткої завершальної стадії на відміну від суперника, Джеджеро Дмитро та Скоробагатько Кирило по декілька разів мали можливість завершувати атаки, але просто не влучали по воротах. «Будівельник» спокійно вичікував в обороні, і виходячи в контратаки грав у свій футбол, навіть в карному майданчику суперника. Одну з таких атак, на 25-тій хвилині завершив Олександр Данько,7:0 небагато вже можна було додавати. Хіба, можна сказати, про найбільш красномовний момент поєдинку, коли на 26-тій хвилині, Олександр Шульга(воротар КНУБА), підключившись до позиційної атаки партнерів опинився з м’ячем поблизу штрафного КНУ! Все-таки, гольове чуття якщо приходить до воротарів, то не дарма. Олександр, таки зумів ударом від власних воріт ударити по самолюбству «шевченківців» вдев’яте. До цього, «покер» оформив Іван Селиваненко. Дійсно реальний шанс,на гол престижу, в кінцівці поєдинку мав гравець КНУ-Хомматлиєв Муххамет, який поцілив штангу. Та останнє слово було все ж, за будівельниками. Повністю, деморалізував суперників, Побережний Сергій, своїм останнім 3-тім м’ячем, забитим на 39-тій хвилині, адже забив в сумі вже 10-того.

«Будівельник» залишається привітати з заслуженою перемогою, а команді «КНУ» зробивши відповідні висновки, мабуть потрібно просто забути цю гру.

Євген Біленький

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
20 грудня 2017

 596 переглядів

 
 
123123