КУБГ не залишає шансів «Авіатору»

14 грудня у стінах спортивного комплексу Національного авіаційного університету, місцева збірна «Авіатор» приймала збірну КУ ім. Грінченка в рамках 3 туру футзальної жіночої ліги.

Матч виявився дуже епічним, адже вже на першій хвилині Марія Климчук відкриває рахунок і забиває не один, а цілих два гола у ворота суперника, а на другій хвилині вона остаточно всіх вражає своєю наполегливістю і майстерністю та завдає удару втретє. Команда «Авіатор» всіма силами намагалася розбавити рахунок, але нічого не виходило, господарі виявились набагато сильнішими і буквально кожну другу хвилину ворота суперників  потерпали від нового удару. Дев’ятнадцята хвилина і Климчук Марія завершую першу половину гри так само красиво, як і почала. На перерву команди пішли з рахунком 11:0 на користь КУ ім.Грінченка

У другому таймі «Авіатор» набралися сил та грали амбіціозніше, але вже на двадцять першій хвилині Мірончук Ганна змінює рахунок і забиває дванадцятий гол.  Ситуація повторюється, і м‘яч знов безперестанку летів у ворота авіаційників.

За всю гру кожен гравець з Грінченка не втратив нагоди проявити майстерність, забивши свій гол. В цьому матчі Особливо виділилися Помазан Дар’я та Климчук Марія, які забили по п’ять голів за всю гру та Мірончук Ганна, яка завдала удару цілих шість разів.

На останній хвилині Помазан Дар’я та Черепан Наталія закінчують матч з рахунком 22:0. Авіаційному, на жаль, за всю гру так і не вдалося забити жодного гола.

Каріна Ільченко

Фото: Каріна Ільченко

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
15 грудня 2017

 544 перегляда

 
 
123123