«Політехнік» перемагає аутсайдера

18 грудня, у Вищі лізі змагань з футзалу, відбулася грав шостого тура, де команда Національного Університету фізичного виховання та спорту України завітали до однолітків з НТУУ КПІ «Політехнік». Гра проходила на полі спортивного комплексу КПІ.

Перший тайм розпочався з моменту який для себе створив капітан НУФВСУ Максим Меленівський, він гарно запресингувавши опонента та відібравши м’яча пробив трохи вище воріт, та змарнував момент для своєї команди. Натомість партнер по команді, а саме Валерій Сезанович свій момент не змарнував та забив на 4 хвилині, обрізка в центрі поля та увірвавшись у карний майданчик обіграв голкіпера пробив та забив. Гості добре пресингували та не давали вийти з оборони супернику та створювали добрі нагоди аби забити ще. А потім сталася дуже ефектна 15 хвилина, спочатку супер сейф зробив голкіпер «Політехніка» це його ворота майже впритул розстрілював Олексій Булгаков, а вже за мить не менш ефектний сейф зробив голкіпер гостей потягнувши мяч з самісінької дев’ятки, це був перший удар в створ воріт від команди «Політехнік», натомість другий удар вже став результативним, все на тій же 15 хвилині забиває Віталій Шаповалов, розіграш з кутового та удар в дотик точнісінько в дев’ятку. Рахунок 1:1 команді «Політехнік» вдалось вже в кінцівці тайму вирівняти гру та забити  зрівнявши рахунок.

Другий тайм показав що команда господарів налаштована грати активніше в атаці вже з перших хвилин. А від так вже на першій хвилині другої половини зустрічі фантастичним удар у дев’ятку вдався у Іллі Федоренка. У відповідь гості відповіли кількома гострими атаками які завершились ударами але забити не вдалося. Потім почалась гра від воріт до воріт команди не соромились йти в атаку та небезпеки було обмаль. В такій грі команді «Політехнік» пощасливило заробити штрафний біля кутового прапорця, голкіпер гостей в падінні вирішив зафіксувати мяч але не розрахував та викотився з ним за межи карного майданчику. Гравці вирішили розіграти штрафний, пас пішов на Владислава Запісецького який у дотик пробиває та забиває і на 33 хвилині та виводить свою команду вперед. НУФВСУ одразу ж побігли відіграватися але в атаці в них нічого конструктивного не виходило. Натомість суперник забив втретє це на 37 хвилині забиває Павло Пішта, його удар прийшовся у стійку але все ж таки потрапив у ворота.

У підсумку «Політехнік» з НТУУ КПІ, перемагає в дома з рахунком 3:1 та виборює для себе три залікові бали.

Дмитро Івашков

Фото: Дмитро Івашков

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
19 грудня 2018

 556 переглядів

 
 
123123