Вольова перемога «Інфізу»

20 квітня на полі НТУУ КПІ між собою зустрілися команди КПІ та НУФВСУ. Команди завжди дарують вболівальникам масу неймовірних вражень, демонструючи дійсно якісну гру. Обидва колективи ніколи не поступаються у боротьбі та грають завжди до останнього.

Впевненіше розпочали матч НУФВСУ. Вони краще контролювали м’яч та слідкували, щоб гра проходила за їхнім сценарієм. Чи було так далі? Побачимо. Перший небезпечний момент створили теж гравці «Інфізу», голкіпер суперника «парирував» потужний удар Немитова Богдана. КПІ теж не засиджувався в обороні, тільки всі їхні удари проходили або повз, або
вище воріт. І відзначитися пощастило саме «Політехнікам». На 20 хвилині матчу було призначено кутовий удар біля воріт гостей, саме він виявився результативним. Слюсар Євген, який перестрибнув всіх у штрафному майданчику, відгукнувся на передачу Філоненка Єгора. КПІ покарав суперника за марнотратство, адже перед цим вони мали кілька хороших нагод відзначитися. З часом моментів стало обмаль і вся гра зосередилася в центрі поля. Але на 32 хвилині «Інфіз» мав 100-відсоткову нагоду забити, захисник господарів помилився, і нападник із сімкою на спині із трьох метрів не влучив у рамку воріт. Після цього моментів, як таких не спостерігалося. Хіба що під кінцівку тайму 9 номер КПІ, Самойленко Андрій, гостро пробивав зі штрафного, м’яч просвистів біля стійки воріт. Команди грали на одному рівні, виділити нікого не можна було. Більшість часу гравці тримали м’яч у центрі поля, ввели рівну гру. Проте рахунок був на користь «Політехніків».

Друга половина зустрічі розпочалася із моменту біля воріт НУФВСУ. Павленко Ігор небезпечно пробивав головою після розіграшу кутового удару, м’яч пройшов вище. «Інфіз» зрозумів, що рахунок потрібно зрівнювати та почав діяти активніше та агресивніше. І це принесло свою користь, захисник КПІ помилився на власній частині поля і Подшивалов Іван покарав його за це забитим голом на 60 хвилині матчу. КПІ завівся, але це не дало їм ніякої користі в подальшому. В матчі гравці обох колективів стали частіше порушувати правила. Емоції переповнювали кожного, адже це вже був другий тайм, а перемогти хотіли як одні, так і другі. Господарі пішли в наступ і на цьому обпеклися. НУФВСУ зловив суперника на контратаці, Балацький Денис на завершальній стадії елегантно перекинув голкіпера та відправив «круглого» прямо в сітку воріт. «Політехніки» кинули всі сили на атаку, але забити не вдалося. Ось наприклад, небезпечно пробивав головою Рудницький Євгеній, проте 17 номеру КПІ фортуна не посміхнулася, голкіпер перевів його удар на кутовий. Отож «Інфіз» мінімально переміг
КПІ – 1:2.

Обидві команди продемонстрували дуже холоднокровну гру. Зарядженість у всіх футболістів була надзвичайна. Варто стоячи поаплодувати їм та побажати перемог у подальшому.  

Богдан Бедь

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК - TM Parimatch   
www.parimatch.ua   
www.facebook.com/parimatch.ua   
vk.com/pari_match_ua

 
21 квітня 2017

 628 переглядів

 
 
123123