Несподівана перемога КНУКІМ під завершення сезону

21 травня на київському стадіону «Темп» проходив матч ФАСК чемпіонату  Києва з футболу, серед команд Вищої Ліги. Між собою зустрічались колективи НУБІП і КНУКІМ. На папері НУБІП-івці виглядали все-таки фаворитами, оскільки суперники знаходилися на передостанній сходинці в турнірній таблиці. Але як відомо, статистика не завжди грає ключову роль в кінцевому результаті, як сталося і цього дня.

Початок матчу, як і в цілому увесь перший тайм був повністю за аграрниками. НУБІП-івці не стали довго запрягати, та вже на 6-тій хвилині зусиллями Черпакова відкрили рахунок. Євген вибігши на побачення, пробив без шансів для голкіпера суперників. Майже відразу ж після першого взяття воріт могло бути і друге, але Шишкін не зумів повторити успіх партнера . В складі КНУКІМ-у  продовж першого тайму, запам’ятався лише Владислав Ломухін. Адже тільки у його активі було декілька ударів  з середньої відстані, які щоправда реальної загрози воротам суперника не несли. НУБІП під завісу тайму здавалося б подвоїв рахунок, це Черпаков забив вдруге. Але гол було відмінено через положення поза грою. На цьому команди й пішли на перерву. Друга половина гри не залишала надто багато сподівань на інтригу, бо дуже квола гра від КНУКІМ-у в атаці просто не давала можливості цього робити.

Але футбол вкотре довів свою величність, своєю ж непередбачуваністю. На другий тайм команди вийшли з абсолютно протилежним настроєм, ніж мали в першій половині гри. Гравці університету культури розпочали дуже активно. По черзі з середньої відстані пробивали Кобець та Ломухін, поки безрезультатно. Але так було не довго, на 60-тій хвилині все той же Ломухін таки забив. Владислав виявився першим на підборі після виконання кутового, та пробив сильним акцентованим ударом з меж карного майданчика.  Впродовж наступних шести десяти секунд воротаря НУБІП-у вдруге засмутив капітан КНУКІМ-у  Сосо Двалі, тим самим перевернувши ситуацію з ніг на голову. Відверто кажучи таким розвитком подій були шоковані всі, оскільки впродовж хвилини команда КНУКІМ-у змогла не просто відігратись, а ще й вийти вперед. Після другого голу, НУБІП зміг прийти до тями через п’ять хвилин, відразу забивши!(з офсайду). Потім КНУКІМ-івці  мали свої численні  шанси для взяття воріт. Моменти біля воріт аграрників у другому таймі створювались регулярно, але чомусь відповідати на них атакуючі гравці НУБІП-у не могли. Ті атаки, які вони створили наприкінці гри, на мали гідного завершального удару.

Склалося враження, що аграрники просто зарано повірили в свою перемогу. Виходити незконцентрованими на другий тайм, маючи перевагу лише в один м’яч- дуже ризиковано, що й довів КНУКІМ. Полярно різні  тайми від команд та підсумкові 2-1 на користь господарів.

Євген Біленький

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
22 травня 2018

 681 перегляд

 
 
123123