На цьому тижні стартує ХХІІ Чемпіонат м. Києва з футболу серед студентів

Не встигли команди відпочити від фінальної частини попереднього чемпіонату, як вже на початку жовтня стартує ХХІІ Чемпіонат м. Києва з футболу серед студентських команд ЗВО сезону 2020-2021 рр. Дуже шкода, що пандемія внесла свої корективи у повсякденне життя столичних університетів та зокрема спортсменів у них, але сезону бути, адже футбол сильніший за хворобу. 8 команд візьмуть участь у новому сезоні та будуть боротися за звання чемпіона.

Розпочнеться футбольний сезон із матчу чинного чемпіона, який вдома прийматиме амбіційну команду Київського медичного університету. «Медиків» вже не можна назвати новачками, адже в минулому розіграші вони зупинилися за крок від півфіналу, поступившись НУФВСУ в серії післяматчевих пенальті та і загалом демонстрували непогану гру протягом сезону. Натомість команда Олексія Яценко перебуває у непоганій формі, зігравши лише 2 матчі восени, але обидва завершились сухими перемогами на їх користь, та що найбільш важливе – це те, що ці матчі були вирішальними у боротьбі за чемпіонство минулого сезону. Тож матч-відкриття ХХІІ Чемпіонату обіцяє бути дуже видовищним.

Ці команди грали між собою 10 вересня у чвертьфіналі минулого чемпіонату та майже місяць потому вони знову зустрінуться в першому турі змагань з футболу під егідою ФАСК. Тоді «грінченківці» здобули перемогу із рахунком 2:0, а згодом вибороли бронзові нагороди чемпіонату, але цього разу оновлені склади команд можуть здивувати один одного, тож з нетерпінням очікуємо на це протистояння.

Віце-чемпіони завітають в гості до «будівельників», де спробують з позитивної ноти розпочати новий сезон і досягнути в ньому те, що не вдалось в сезоні попередньому. Команда КНУБА суттєво оновилась, а отже цікаво буде поспостерігати за новачками цієї команди.

Чемпіони позаминулого сезону та лише четверті в минулому зіграють з колективом НУБіПУ, який здатен здивувати. На власному полі «нубіпівці» завжди виглядають непогано, натомість команда Сергія Бойченка втратила кілька своїх ключових гравців, але ми сподіваємось, що в цьому університеті їх буде ким замінити. Непростий поєдинок очікує на команди, але дуже цікавий для пересічного глядача.

Прес-служба ФАСК

 
5 жовтня 2020

 417 переглядів

 
 
123123