КУБГ були за кілька хвилин до втрати очок

В шостому турі Першого етапу змагань з футболу серед студентських команд ЗВО під егідою ФАСК діючий чемпіон – команда Київського університету ім. Б. Грінченка зустрілись з «Університетом культури» з Київського університету культури і мистецтв. Гра проходила 23 жовтня на стадіоні середньої школи №231.

Фаворитами в боротьбі за три очки в цьому поєдинку були підопічні Сергія Швеця, саме тому початок зустрічі був за ними. Кілька напівмоментів на половині поля КНУКіМ призвели до того, що на 10-й хвилині капітан КУБГ Євгеній Миколаюк віддав чудову розрізну передачу на хід Максиму Круку, який хоча і з другої спроби, але все ж  реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером. Після швидкого забитого, господарі спокійно тримали хід поєдинку під своїм контролем. Непоганий удар Павла Лідінфу, після якого м’яч пролетів лише трохи вище поперечки. Схожий момент був біля воріт «грінченківців» у Сергія Ігнатенко, але в тому випадку свою команду врятував Євгеній Полозенко. З небезпечних моментів до перерви запам’ятався прицільний удар зі штрафного від Євгенія Миколаюка, але м’яч знову оминув площину воріт. Тож перший тайм завершився з ігровою перевагою господарів і в рахунку, і за кількістю створених нагод.

Друга половина гри розпочалась також зі швидкого голу від команди КУБГ, а його автором на 56-й хвилині став Владислав Никоненко, який в один дотик переправив м’яч під поперечку, після прострілу з флангу – справді непогане виконання. А от наступні 10 хвилин стали справжнім пеклом для команди Сергія Швеця. На 55-й хвилині Сергій Ігнатенко самостійно протягнув м’яч по флангу та прострілив на вільного Ігоря Сівова, який дав надію на порятунок своїй команді точним ударом. А ще 5 хвилин потому рахунок став рівним, коли в схожій ситуації Олександр Мельник виявися один біля чужих воріт з м’ячем та без проблем переправив його в майже порожні ворота. За рахунку 2:2 гра ставала дедалі нервовою, особливо ця нервовість відчувалась у діях господарів поля. Найбільш вдалу нагоду, аби вийти вперед не зміг реалізувати Ярослав Піскун, але здебільшого в цьому заслуга голкіпера «Університету культури» - В’ячеслава Пруднікова та захисників, адже голкіпер справився з ударом Піскуна, а добивання Максима Крука на себе прийняв захисник. Та вирішилось усе за 2 хвилини до завершення основного часу, коли Максим Крук взяв гру на себе, обіграв захисника, змістився під робочу ліву ногу та чудовим обвідним ударом поцілив у верхній кут воріт Пруднікова. На останніх хвилинах головні претенденти на чемпіонство у цьому сезоні виривають перемогу в матчі з командою КНУКіМ і після поразки в першому турі, здобувають четверту поспіль перемогу. Натомість «Університет культури» демонструє свій характер та бажання боротись за очки з будь-яким суперником.

Владислав Третяк

Фото: Альона Місюра

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
24 жовтня 2018

 648 переглядів

 
 
123123