Більше значить краще

Сьогодні на стадіоні ДЮСШ-15 о 15:00 між студентами НПУ ім. М.П. Драгоманова та НУБіПу відбувся поєдинок 12 туру Вищої ліги ФАСК з футболу.

Приймаючою стороною були студенти Драгоманова, а гостями – «нубіповці». Всі чекали на запеклу боротьбу між командами, проте, через неповний склад команди НУБІП, їм довелося боротися за перемогу командою з 10-ти чоловік.

Вже з перших хвилин матчу гравці НПУ Драгоманова заволоділи м’ячем, а на п’ятій хвилині відзначились голом у ворота суперника. Через декілька хвилин команда НПУ вийшла у контрнаступ та їх нападаючий влучно вцілив прямо у сітку воріт команди суперника. Але, коли рахунок став 2:0 - команда господарів почала грати відшовхуючись від результату, чим одразу скористалась команда НУБІПУ. Гравець у синій формі обійшов двох захисників противника і забив гол влучним ударом в кут воріт. За грубе порушеня правил гри у карному майданчику гостей, арбітр назначив пенальті. З 11-ти метрової позначки був забитий третій гол у ворота команди НУБІП. В кінці ж першого тайму драгомановці знов змогли відзначитись, завдяки чому підсумком першого тайму став рахунок 4:1.

Другий тайм розпочався з різницею в три м’ячі на користь номінальних господарів. На початку першого тайму, НУБІП вривається з новими силами в гру і забиває гол з тридцяти метрів. Далі слідувало багато контратак у виконанні «драгоманівців», якими було втрачено багато можливостей влучити у ворота.

Другий тайм закінчився рахунком 6:2 на користь гравців Драгоманова.

Дарина Орлик

Фото: Дарина Орлик

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

vk.com/pari_match_ua

 
1 червня 2017

 378 переглядів

 
 
123123