Нагородження фіналістів та володарів Кубку ФАСК

Фінальний  матч Кубку м. Києва серед студентських команд ВНЗ розпочався з офіційної церемонії відкриття футбольного свята. До вітального слова було запрошено президента Футбольної асоціації студентів м. Києва Вадима Місюру.  В своїй промові Президент ФАСК подякував всім, хто робить вагомий внесок у розвиток студентського спорту в столиці та в країні в цілому: « Ми щиро вдячні керівникам вишів, студентам та меценатам за їхню увагу до молодіжного  спорту, рівень якого з кожним роком стає все вищим, не дивлячись на всі перепони та негаразди». Далі відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятнику легендарному тренеру -  Валерію Лобановському. По завершенні церемонії  розпочався фінальний матч розіграшу Кубку ФАСК.

В напруженому матчі сильнішими були студенти КНТЕУ -  2:0. Це була справжня безкомпромісна боротьба на футбольному полі та на трибунах. Цього року студенти продемонстрували справді якісний рівень гри. Саме тому цей матч викликав зацікавлення як у Президента ФК «Динамо» Київ Ігоря Михайловича Суркіса, так і у Анатолія Івановича Бузніка – Головного тренера національної студентської збірної з футболу. 

Одразу після фіналу відбулась церемонія нагородження команд. На поле були запрошені організатори свята, гості та партнери Футбольної асоціації студентів м. Києва. Дипломами  Першого ступеня були нагороджені арбітри матчу на чолі з арбітром Прем'єр ліги Миколою Кривоносовим за свою бездоганну роботу. Серед поважних гостей на святі були присутні Мартинчук Сергій Олександрович - Голова Печерської в м. Києві районної адміністрації, Трофимов Олексій Станіславович - заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, начальник управління молоді та спорту КМДА, Бобровник Сергій Ілліч - начальник Київського міського відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Мінестерства освіти і науки України, Кочетов Ігор Михайлович - Президент Федерації футболу м. Києва та Яцунь Олександр Михайлович - голова Київської міської організації профспілки працівників оствіти і науки України.

Вітальне слово присутнім  сказав і футболіст «Динамо» Київ Володимир Федорович Мунтян, який нагородив цінними подарунками найкращих гравців матчу у складі обох команд. Так, у складі «Економіста» кращим гравцем матчу став воротар Андрій Коваль, а у складі КНТЕУ  -  Єдуард Шафаренко. Володимир Мунтян поміж всіх цінних подарунків нагородив хлопців новим виданням книги про славетну історію ФК «Динамо» Київ – «Золота команда».

Президент Футбольної асоціації студентів м. Києва Вадим Місюра після матчу дав свій коментар: «Мені приємно відзначити чудову атмосферу на цьому футбольному студентському святі! Це була єдина команда, сім’я, яку представляли не тільки студенти, гравці і вболівальники, але й керівництво ВУЗів, представники державних та громадських організацій та бізнесу. Головне, що їх об’єднало - це велике бажання сприяти розвитку студентського спорту, що є надзвичайно важливим для нашої країни». Також він від імені асоціації відзначив почесними грамотами  за вагомий внесок та популяризацію студентського футболу Кирила Шевченко – Голову правління АБ «Укргазбанк», Віктора Вишньова, директора Державного підприємства «Сетам», команду CheerLadies Федерації чарлідингу України. Без  уваги  не обійшлись і майбутні учасники фінальних матчів Кубку ФАСК – діти-спортсмени футбольного клубу «Моноліт», які допомагали у проведенні фінального матчу.

З гравців фіналу першими свої нагороди отримали гравці та керівний склад Київського національного економічного університету.

Фінальним акордом стало вручення Кубку капітану команди «Меркурій» КНТЕУ Дмитру Міхєєву, який разом з командою підняв над головою омріяний трофей!

Фото: Ірина Гуріна, Роман Хоботов

Офіційний партнер ФАСК: TM Parimatch.  
Партнери ФАСК: АБ "Укргазбанк", Державне підприємство "СЕТАМ", "Українська страхова група", ТОВ «Перша приватна броварня», ТОВ «Міленіум спорт», Всеукраїнська футбольна асоціація студентів, Федерація футболу м. Києва, Київське міське відділення (філія) комітету з фізичного виховання та спору Міністерства освіти та науки України, Спортивна студентська спілка України, Київська міська організація профспілки працівників освіти і науки України, Рада ректорів Київського вузівського центру.

Генеральний інформаційний партнер - Х-спорт  
Інформаційний партнер - 
Footboom.com

 

Прес-служба ФАСК

 
3 червня 2017

 1114 переглядів

 
 
123123