Авіатор здобув першу перемогу у Вищій лізі ФАСК

У четвер, 11 травня на футбольному полі стадіону КНЕУ ім. В. Гетьмана місцева команда «Економіст» приймала у себе в гостях команду «Авіатор». Команда з авіаційного університету за попередні 11 турів здобула лише 2 залікові пункти, тому на кожен матч вони налаштовуються, як на останній.

На цей поєдинок 13-го туру «авіатори» налаштувались як слід. З перших же хвилин зустрічі вони взяли м’яч рід власний контроль і почали активно турбувати захист і воротаря господарів. Перший небезпечний момент мав Андрій Білошицький, який змістився з лівого флангу, та намагався закрутити м’яч під дальню стійку, але той оминув її. Той таки гравець згодом мав ще одну чудову нагоду, але не скористався виходом віч-на-віч з воротарем і пробив вище воріт. Та все ж стартова активність гостей далася взнаки, коли на 9-й хвилині Іван Васильєв з вигідної позиції пробив у воротаря, але він же першим був на добиванні, а захисники йому не змогли завадити. Після цього голу гра заспокоїлась, а команда «Економіст» почала більше тримати м’яч під власним контролем. Натомість їхні опоненти перейшли на гру в контр-атаках. Та нажаль для, головного тренера «економістів» Геннадія Бича, гра його команди в атаці була взагалі невиразною – жодного гольового моменту та жодного удару в напрямку воріт. Натомість Олександр Приходько – гравець команди з НАУ, мав стовідсоткову нагоду, але з кількох метрів він пробив над поперечкою, можливо в цьому моменті йому завадили нерівності натурального поля, а можливо і технічний брак. Та все ж перша половина зустрічі так і завершилась із рахунком 0:1.

У другій половині гри господарі почали більше приділяти уваги грі в атаці. На початку тайму вони завдали першого удару в площину воріт, але той удар виявися несильним і точнісінько в руки голкіперу. Далі тренер «економістів» випустив на поле Влада Олійника, який першим же дотиком до м’яча, міг зрівняти рахунок, але з цим пострілом, з величезними труднощами, та все ж впорався воротар «авіаторів» Дмитро Онофрійчук, перевівши м’яч в поперечку, а згодом на кутовий. А згодом відзначився гравець команди НАУ, який також вийшов на заміну у другому таймі. Іван Осінський вийшов віч-на-віч з воротарем і ледве встигаючи до м’яча, пробив носком повз воротаря та захисника. Сталося це на 77-й хвилині зустрічі. А на 88-й хвилині, іван оформив дубль, але заслуги в цьому м’ячі більше у воротаря команди з КНЕУ, який пропустив м’яч під рукою, хоча удар був слабким та майже по центру воріт. 0:3 і команда «Авіатор» впевнено перемагає «Економіст», що дозволяє їм зберегти шанси на те, щоб залишити зону вильоту.

Владислав Третяк

Фото: Ірина Гуріна

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

vk.com/pari_match_ua

 
12 травня 2017

 675 переглядів

 
 
123123