Вадим Місюра взяв участь в засіданні Наглядової ради КУБГ

29 січня 2019 р. відбулось засідання Наглядової ради Київського Університету імені Бориса Грінченка, на якому були присутні: Старостенко Ганна Вікторівна, голова постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту (голова Наглядової ради Університету); Яцків Ярослав Степанович, директор Головної астрономічної обсерваторії НАН України; Гуцал Віктор Омелянович, художній керівник і головний диригент Національного академічного оркестру народних інструментів України; Михайленко Владислав Олегович, депутат Київської міської ради; Сорока Михайло Михайлович, голова Київського осередку Національної спілки журналістів України; Фіданян Олена Григорівна, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту м. Києва.

Активну участь в засіданні взяв й Президент Футбольної асоціації студентів міста Києва (ФАСК) Вадим Місюра.

На засіданні було заслухано звіт ректора про підсумки фінансово-господарської діяльності Університету у 2018 році та відзначено досягнення Університету Грінченка за звітний період та роботу В. Огнев’юка, доктора філософських наук, професора, академіка НАПН України. Роботу ректора за підсумками фінансово-господарської діяльності Університету за 2018 рік визнано задовільною.

Ганна Старостенко привітала з отриманням високих державних нагород з нагоди Дня Соборності Олену Григорівну Фіданян, якій присвоєно звання Заслужений працівник освіти, та Віктора Гуцала, якого нагороджено орденом Ярослава Мудрого IV ступеня, а також подякувала всіх членів Наглядової ради за роботу.

 
31 січня 2019

 883 перегляда

 
 
123123