Переможець визначився в серії післяматчевих пенальті

В п'ятницю 17-го лютого в спортивному комплексі НПУ ім. М. Драгоманова в кубковому матчі на стадії 1/8 зустрілися команди з Вищої ліги – «Авіатор» НАУ та команда Першої ліги з ІКВС.

Не дивлячись на різницю в класі, краще розпочали гру саме хлопці з ІКВС. Вони створювали моменти біля воріт суперника та більше тримали м’яч під своїм контролем. Але на 8-й хвилині, після невдало розіграного кутового біля воріт «Авіатора», гравці останнього вибігли в стрімку контр-атаку і реалізували чисельну більшість на половині суперника. Голом відзначився Смоляк Дмитро. Та через 5 хвилин команда ІКВС відігралась завдяки ефектним та ефективним діям Троцика Костянтина, який обіграв двох захисників і пробив точнісінько поміж ніг голкіперові. Підсумком першого тайму став рахунок 1:1.

У другій половині зустрічі команди почали грати у більш відвертий футзал на зустрічних курсах. Першим вдалося забити гравцям з НАУ, а саме Яговий Сергій на 22-й хвилині пробив точно поміж ніг воротареві суперників. Та гравці з Інституту Кримінально-виконавчої служби змогли забити вдруге, коли сильний простріл на даліній стійці замкнув Антоненко Антон. До фінального свистка команди створили ще декілька небезпечних моментів біля воріт суперника, та жоден з них не вдалося втілити у забитий гол. Отже, підсумком матчу став рахунок 2:2 і на глядачів очікувала серія післяматчевих пенальті. Першими пробивали авіатори, до позначки підійшов № 7, який, на мою думку, був одним з кращих гравців матчу, та з його пострілом впорався воротар ІКВС. Далі гравці пробивали пенальті влучно і як наслідок, рахунок в серії 3:2 на користь команди з Першої ліги. Дуже цікавий та видовищний кубковий матч. Бажаємо командам успіху в своїх першостях, а команді ІКВС ще й в боротьбі за кубок.

Владислав Третяк

Фото: Олександра Федченко

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

vk.com/pari_match_ua 

 
18 лютого 2017

 561 перегляд

 
 
123123