Бойова перемога КНУБіА

16-го  лютого в спортивному залі Київського національного університету будівництва і архітектури зустрілися команди з середини турнірної таблиці Вищої ліги Києва серед ВНЗ з футзалу, а саме КНУБіА та команда з університету ім. Б. Грінчекнка.

Від цього матчу всі очікували в першу чергу завзятої боротьби та цікавого футзалу, і глядачі отримали все це.  Господарі майданчику взяли ініціативу в матчі під свій контроль з перших хвилин. Це принесло свої плоди вже на 5-й хвилині, коли сильний простріл на дальню стійку, замкнув Афар Хішам. Вже за дві хвилини рахунок в матчі став 2:0, влучним пострілом відзначився Побережний Сергій. А вже до середини першого тайму, гравці з КНУБіА забили втретє, відзначився Селивоненко Іван на 10-й хвилині. Не дивлячись на рахунок, було помітно, що хлопці з КУБГ не згодні з таким рахунком, але й в атаці в них мало що виходило. Тому перший тайм закінчився за переваги господарів в 3 м’ячі.

Після перерви гості намагалися скоротити відставання у рахунку до, чи бодай забити гол престижу, що їм і вдалося. На 28-й хвилині матчу відзначився Кандубін Влад, який точно покотив м’яч в нижній кут, після розіграшу штрафного. Далі почалася гра на зустрічних курсах, було багато емоцій, і, як наслідок, багато фолів. Гравці КНУБіА забили четвертий гол, чудова гра в пас і дубль Івана Селивоненко. На 37-й хвилині рахунок матчу став 4:1. Здавалося, що вже все вирішено, та на останній хвилині матчу, за грубий фол, пряму червону картку отримав автор дублю. Це був 6-й командний фол. Та з 10 метрів забити капітану КУ ім. Б. Грінченка не вдалося. Матч закінчився з рахунком 4:1 на користь КНУБіА, завдяки чому вони обійшли КУБГ в турнірній таблиці. Обидві команди мають по 10 очок.

Владислав Третяк

Фото: Ірина Гуріна

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

vk.com/pari_match_ua

 
17 лютого 2017

 732 перегляда

 
 
123123