НУХТ-2 розбирається з ДЕТУТом

Ще один матч iгрового дня Першостi м. Києва серед ВНЗ, вiдбувся мiж командами ДЕТУТ та НУХТ-2. Обидва колектива прагнули лише перемоги, адже для того щоб закрiпитись на верху турнiрної таблицi, це що стосується "харчовикiв", їм небхiдно було лише перемагати, ну а "трансортникам" цi три залiковi потрiбнiбули як повiтря, так як в трьох матчах вони здобули лише одну перемогу й знаходились на передостанньому мiсцi. 

Матч розпочався жваво, шанси для взяття ворiт мали як одна, так й iнша команда, хоча й бiльш впевнено себе почували "харчовики". Перший гол забили хлопцi з НУХТу, але довго перевагу вони тримати не змогли, так як вихiд один в один реалiзували "транспортники". Окриленi успiхом забитого гола, останнi побiгли вперед, за що й поплатилися пропущеним мячем, який НУХТ-2 забив пiсля вдалого виходу в контратаку. Гра по трохи вирiвнялась й проходила, в основному, на серединi майданчику, тому рахунок так i не змiнився - 1:2 на користь "харчовикiв". 

Другий тайм почався з пресингу НУХТ-2, котрi нанесли декiлька небезпечних ударiв, а потiм взагалi, через гру рукою "транспортникiв" в свояэму карному майданчику, пробивали пенальтi, який був впевнено реалiзований. А ще через пару хвилин рахунок був вже розгромний - 1:4, при чому було видно, що це ще не кiнець. Пiсля четвертого пропущеного гола, ДЕТУТу ,все-таки, вдалося вiдквитати два мяча, але через помилку при розiграшi пятого польового, "харчовики" цю перевагу вiдновили. Результат матчу - 3:6 на користь команди НУХТ-2.

Сергій Романчук

Фото: Елена Медведь

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК -Parimatch.ua 
www.parimatch.ua 
www.facebook.com/parimatch.ua 
vk.com/pari_match_ua

 
18 грудня 2015

 614 переглядів

 
 
123123