Хлопці стали другими на чемпіонаті світу серед студентів

Вчора ввечері відбувся фінал Чемпіонату світу з футзалу серед студентських збірних, в якому наші хлопці протистояли збірній Бразилії. Основний час матчу завершився із рахунком 4:4, а от у додаткових екстра-таймах бразильці виглядали менш втомленими та змогли двічі забити у ворота українців.

Нагадаємо, що збірна України напередодні провела дуже непростий півфінальний поєдинок, в якому обіграла в серії післяматчевих пенальті господарів турніру – збірну Португалії (основний час 2:2). Тож срібні нагороди та звання віце-чемпіонів світу з футзалу серед студентів – ось той супер здобуток підопічних Олександра Косенка на мундіалі у Бразі. Вітаємо наших гравців та тренерів із цим неймовірно важливим здобутком!

Гравці команди НПУ ім. Драгоманова було визнано кращими за підсумками турніру. Олександр Сухов став кращим голкіпером чемпіонату, а Андрій Мельник отримав звання кращого гравця усього турніру.

Свої виступи на чемпіонаті світу завершила і жіноча збірна України, яка в матчі за 5 місце здолала збірну Німеччини 3:2.

Капітан нашої команди Софі Рубан також була визнана кращим гравцем Чемпіонату світу з футзалу серед студентських команд.

Прес-служба ФАСК

 
25 липня 2022

 233 перегляда

 
 
123123