По голу на тайм, або як «НАУ» і «КНУКіМ» поділили очки

            П’ятнична зустріч «авіаторів» і «мистецтвознавців» вийшла досить важкою для обох команд. Футболістам довелося боротися не тільки один проти одного, але і з погодними умовами та важким полем. Після дощу на ньому взагалі мало що можна було створювати. Втім, гра відбулась а її результат визнали закономірним учасники матчу з обох сторін.

            У першому таймі дещо активніше виглядали номінальні господарі, які до гри вважалися фаворитами протистояння. Команда Ігора Дейнеко частіше била по воротах (гарні можливості мали Андрій Бучма і Дмитро Любименко), володіла невеликою перевагою на полі, та в решті решт відкрила рахунок ближче до середини тайму. Хоча, за великим рахунком, гол вийшов з нічого. Сашко Приходько просто вибивав м’яча вперед, але зробив це так, що оборонці команди «КНУКіМ» залишилися поза справами. Шкіряного підхопив Дмитро Любименко і вийшовши сам на сам переграв Богдана Батеху – 1:0. Ще до перерви «авіатори» були близьки до того, щоб збільшити рахунок. Але блискуче в рамці відіграв голкіпер «мистецтвознавців». В тому, що команди пішли на відпочинок за рахунку 1:0 – його велика заслуга.

            Перерва пішла на користь КНУКІМу. Це продемонструвала вже перша хвилина другого тайму, коли після розіграшу кутового вони  ледве не проштовхнули м’яча у ворота. Хвилин десять «мистецтвознавці» намагалися чинити тиск на оборонців суперника. І коли здавалося, що «авіатори» вирівняли гру, команда «КНУКіМ» встановила статус-кво. Результативна атака почалася з глибини від Владислава Садового, який гарним пасом вивів до воріт Сосо Двалі. А далі – було справою техніки. Увійшовши до штрафної Двалі на замаху прибрав захисника і відправив м’яча повз воротаря – 1:1. Майже відзразу «авіатори» мали шанс відповісти, але Андрій Бучма не використав вихід віч на віч.

            Кінцівку зустрічі команди провели у боротьбі. Кожна із сторін намагалася вирвати перемогу, але на ще одну результативну атаку у гравців не вистачило сил. У підсумку – закономірна нічия.

Авіатор-НАУ – КНУКіМ – 1:1 (1:0)

Голи: 1:0 Любименко (17). 1:1 Двалі (68).

Олексій Манєєв

                

 
22 травня 2016

 815 переглядів

 
 
123123