Вольова нічия для команди КНУ ім. Тараса Шевченка

У вівторок, 17 грудня на паркеті Київського національного університету ім. Тараса Шевченка місцева команда приймала колектив Національного університету біоресурсів і природокористування України в рамках 7 туру змагань з футзалу серед студентських команд під егідою ФАСК.

Підопічні Миколи Костенка мали нагоду наздогнати в турнірній таблиці «Авіатор» та збірну НУФВСУ, але для цього їм необхідно було перемагати на виїзді в КНУ, які втратили забагато очок протягом цього сезону. Перший тайм для гостей видався дуже непоганим. На 4-й хвилині зустрічі рахунок в матчі відкрив Володимир Руденко. Далі гра трохи заспокоїлась, хоча не на довго. В середині першого тайму з 11-ї хвилині по 13-у гості відзначились ще трьома голами. Вадим Марчак, Ігор Макаренко та Богдан Кутовенко зробили рахунок 4:0 на користь своєї команди, тим самим збільшили свої шанси на здобуття трьох  очок до максимуму. Проте господарі спромоглись до перерви забити, що надало їм додаткової мотивації на другий тайм. На 15-й хвилині Дмитро Ковальчук зміг забити єдиний гол своєї команди до перерви, на яку колективи пішли за рахунку 4:1 на користь НУБіПУ.

В другому таймі глядачі побачили зовсім інший малюнок гри. Господарі вийшли більш агресивними та налаштованими на результат. Дубль Олексія Тараненко на 25-й та 31-й хвилинах дали можливість Миколі Давиденко та його підопічним розраховувати на більш пристойний результат, аніж на п’яту поразку в сезоні. За рахунку 4:3, тренер НУБіПУ Микола Костенко взяв хвилину перерву, аби заспокоїти команду. Це дало свої результати на 34-й хвилині, коли Богдан Козій зроив рахунок 5:3 на користь власної команди. Та господарі не знітились і таки добилися позитивного для себе результату. На останніх двох хвилинах ігрового часу дубль у виконанні Богдана Скроминського приніс нічию КНУ ім. Тараса Шевченка та 5 заліковий пункт для команди. Натомість гості вже занадто були впевнені у своїй перемозі, тому втратили її на останніх секундах.

Владислав Третяк

Фото: Володимир Чахоян

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
18 грудня 2019

 605 переглядів

 
 
123123