Визначився перший фіналіст Кубку ФАСК з футзалу

П’ятого квітня в спортивному комплексі НУХТ відбулася півфінальна гра в рамках розіграшу Кубку м. Києва серед студентських команд по футзалу, в якій місцева команда НУХТ приймала гостей з Національного університету біоресурсів і природокористування. Переможець цієї зустрічі виходив до фіналу, де зустрінеться з переможцем матчу НПУ ім. Драгоманова – «Політехнік» (НТУУ «КПІ»), який відбудеться в цю п’ятницю.

Розпочали команди досить жваво, але обидва колективи намагалися грати обережно, адже ціною помилки в цьому матчі міг стати виліт з Кубку за крок до фіналу. Попри це, краще виглядали гравці місцевої команди, які намагалися більше контролювати м’яч та створювати гольові моменти. Та варто віддати належне підопічним Миколи Костенка, які не дозволяли забити супернику, а інколи демонстрували непогану гру під час своїх стрімких контр-атак. Було помітно, що тренер провів непогану роботу, готуючи свою команду до цієї гри.

Першими малу змогу відзначитись господарі, та потужний удар Євгенія Жука на себе прийняла поперечка. Подекуди свою команду рятував воротар НУБіПУ Денис Ельзатієв. Загалом гру в першому таймі можна сміливо назвати рівною, якби не гол на 18-й хвилині, який зміг забити Олег Моршна, якого залишили самого на лінії карного майданчику. Олег чудово розібрався в ситуації та точно в дальній кут покатив м’яч впротивохід воротареві. Під завісу першого тайму НУХт вийшов вперед, а тому на нас очікував не менш цікавий другий тайм.

Другу половину краще розпочали «нубіпівці», які вже на 21-й хвилині змогли зрівняти рахунок. Автором голу став Сорокін Олексій, який скористався помилкою захисника суперників, вийшов віч-на-віч з воротарем та переграв його в очній дуелі. Після зрівняного рахунку, хлопці з НУБіПУ відчули, що можуть більше, тому створили ще декілька непоганих моментів, але з цими моментами впорався воротар господарів – Максим Дядюнець, який, як і його візаві, провів непоганий матч. Та на 23-й хвилині, навіть Максим не впорався з ударом Сергія Романчука, який потужно пробив в ближній кут, після розіграшу кутового. Такий рахунок точно не влаштовував «харчовиків», тому вони побігли відіграватися. Це їм вдалося зробити хвилину потому, коли помилкою захисника НУБіПУ скористався Євгеній Жук і відправив м’яч у сітку воріт. Після цього НУХТ продовжував тиснути, адже нічия їх не влаштовувала. Вони створили деуілька непоганих моментів, та забити їм вдалося на 27-й хвилині, коли найкращий бомбардир своєї команди, замкнув прострільну передачу свого партнера на дальній стійці. Тому рахунок став 3:2. До кінця гри обидві команди ще мали по парі непоганих моментів, та відзначитись нікто так і не зміг.

Матч закінчився із рахунком 3:2 на користь «нухтівців», які завдяки цьому вийшли у фінал розіграшу Кубку ФАСК з футзалу. Варто віддати належне команді НУБіПУ, яка провела чудовий матч, але поступилася своєму більш іменитому супернику.

Владислав Третяк

Фото: Ірина Гуріна

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

vk.com/pari_match_ua

 
6 квітня 2017

 948 переглядів

 
 
123123