Високоградусна битва на майданчику КНУБІА

         Одинадцять голів, пента-трик, високий темп, вилучення, здорова і не дуже здорова спортивна агресія – поєдинок 7 туру двох середняків ліги виявився, напевне, найвидовищнішим в турнірі на даний момент.

          Цього четверга на паркеті спорткомплексу КНУБІА зійшлись колективи господарів та НУБІПУ, яких в таблиці розділяло три очки, і якби хазяї цю зустріч вигравали, то могли наздоганяти «нубіпівців». Вже на другій хвилині команди обмінялись дещо схожими голами «на випередження», спочатку за гостей відзначився Олексій Сорокін (для якого цей вечір тільки починався), а вже за тридцять секунд Андрій Бородаєнко встановив паритет. Після цього КНУБІА взяла м’яч під контроль (та і загалом володіла м’ячем до кінця зустрічі позиційно більше), що дало свої плоди іще через дві хвилини – Рафік Бахаа Едін прорвався з лівої зони та чітко прошив воротаря. А іще за хвилину той-таки Сорокін перехопив м’яч в центрі і щільним ударом з носка, перебуваючи на доволі пристойній дистанції від воріт суперника робить рахунок 2:2. Йшла п’ята хвилина зустрічі.

          П’ятий же гол в зустрічі був забитий на восьмій хвилині – Афар Хішам після класної комбінації вже забивав у фактично пусті ворота. Після цього в грі настало деяке затишшя, яке на тринадцятій хвилині перервав Максим Хамко, якого залишили «на п’ятаку» в повній самоті. І якби господарі йшли з таким рахунком на перерву, чомусь здається, що шансів не впустити своє було би значно більше, проте після гри рукою з кутового (виконання якого викликало значні протести з боку КНУБІА) був назначений пенальті. Сорокін вже до перерви ударом в правий кут робить хет-трик.

          На початку другого тайму значно агресивнішими виглядали саме гравці НУБІПУ, що вилилось в 4:4 вже на двадцять третій хвилині. Хто зрівнював рахунок – пропонується здогадатись самостійно. Сорокін оформив четвертий особистий гол вже на початку другого тайму і що характерно, останнє слово було лише попереду.

          Після цього голу внаслідок одного з фолів між командами трапилась сутичка, яка вилилась в масову роздачу гірчичників та вилучення Андрія Бородаєнка і яка принесла позитивніший ефект гостям. Спочатку п’ятий гол забив Максим Шаповал, а одразу ж за ним п’ятий особистий поклав другий бомбардир Вищої Ліги. Втім, слід віддати належне КНУБІА. Хоча у них і залишалось мало часу, вони йшли в атаку до кінця і свій п’ятий гол таки забили, відзначився Афар Хішам, оформивши для себе дубль. Але відігратись на нічию господарям, схоже, просто не вистачило часу.

          5:6 – шалений результат зустрічі, який дозволяє НУБІПУ увійти до зони «другорядних лідерів» Вищої Ліги.

Олександр Мартич

Фото: Ірина Гуріна

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

vk.com/pari_match_ua

 

 
23 грудня 2016

 646 переглядів

 
 
123123