НУХТ знову розгромно перемагає

          В гості до лідера Чемпіонату – НУХТа, завітала команда з нижньої частини турнірної таблиці – КУ ім. Б.Грінченка. Якщо порівняти сили суперників, то досить легко було спрогнозувати перемогу господарів, все ж гості їхали не програвати, а показати гідну гру та спробувати добути перші залікові пункти в сезоні.

          Як і належить господарям та фаворитам поля, гравці НУХТу почали активніше за суперників, але «грінченківці» не збирались сидіти в обороні, і вже на другій хвилині матчу реалізували контратаку, Кузьменков відкрив рахунок у матчі. Такий несподіваний початок, змусив господарів заграти ще активніше, а в гостей з’явилось ще більше можливостей для контратак. Гості свої моменти реалізувати не змогли, а от Жук Євген скористався помилкою голкіпера та зрівняв рахунок. Вже через хвилину воротар гостей знову «привіз» момент у власні ворота зігравши руками за межами штрафного майданчик, Жук реалізував штрафний та вивів свою команду вперед. Після того як «харчовики» повели в рахунку вони заграли впевненіше, не даючи суперникам можливості створити щось серйозне біля власних воріт. Блискавичні переміщення по всій половині поля суперника закрутили голову захисникам КУ ім. Б.Грінченка, і Савенко забив третій м’яч. Гості не знали як протидіяти швидким атакам суперника, і міцно засіли в оборону, але довго не протримались і за кілька хвилин Ніколаєць вчетверте засмутив голкіпера гостей. Однак періодично «грінченківці» досить небезпечно контратакували, і Чоботар скоротив відставання  до двох м’ячів, 4:2. На куражі гості побігли забивати ще, але захопившись атакою забули про оборону, і вже через хвилину Моршна Олег відновив перевагу господарів у три м’ячі. До закінчення тайму НУХТ володів повною перевагою, і міг забивати ще кілька м’ячів, але забив лише один Поліщук. Динамічний перший тайм завершився з рахунком 6:2.

          Результат першої половини дозволив господарям розслабитись та трохи зменшити тиск на ворота суперника, здавалось що вони намагаються відпрацювати контроль м’яча. Поступово наближаючись до воріт суперника «харчовики» знову скористались помилкою голкіпера на виході, цього разу забив Семенов. В наступній атаці гості могли відіграти один м’яч, однак з метра в пусті ворота не влучили, а натомість отримали контру у власні ворота, цього разу забив Тменов. За рахунку 8:2, господарі заспокоїлись та дозволили по атакувати гостям, і ті мали кілька непоганих нагод, однак з реалізацією в цей день в них була біда. А от Семенов свій момент використав і оформив дубль. Побиття суперника завершив Кучинський Артем, який і встановив остаточний рахунок на табло, 10:2.

          НУХТ менше восьми м’ячів за матч не забиває, і це для них приємна тенденція. Однак на варто спочивати на лаврах, найскладніші суперники ще попереду. А от «грінченківцям» треба ще багато працювати щоб дати бій бодай одній команді чемпіонату та нарешті отримати хоч якісь очки в турнірну таблицю.

Артем Галкін

Фото: Ірина Гуріна

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

vk.com/pari_match_ua

 

 
2 грудня 2016

 713 переглядів

 
 
123123