КПІ стартує з Кубка профкому з футзалу

   Поки дехто продовжує святкувати настання нового року, у «храмі» київського футзалу спорткомплексі НТУУ КПІ 3 січня пройшов традиційний турнір на Кубок профкому КПІ. Між іншим, вже в 24-й раз.Батьком і засновником цього турніру виступає Сергій Журавльов.

     Активно розпочати рік честь випала таким командам: Політехнік (ветерани), Легіон XXI (ветерани), Збірна футзальних арбітрів, Викладачі КНУБА, Студпрофком КНУБА та Студпрофком КПІ. Суперники підібралися гідні і майже рівні за силами - з 15 матчів лише два завершилися з різницею у три м’ячі. Особливо цікавою була зустріч між «Політехніком» і Студпрофкомом КПІ, яка завершилася на користь останніх 7:6. Варто зазначити, що ветерани не старіють не тільки душею, а й тілом, бо в деяких матчах добряче поганяли свою молоду зміну.

     Змагання відбувалися за круговою системою і подарували таку інтригу, якій би позаздрили у Голівуді. Ситуація склалася таким чином, що усе вирішувалося в останньому матчі між Викладачами КНУБА і Студпрофкомом КПІ. Переможець цієї зустрічі вигравав почесний трофей, а нічия була на користь Арбітрів, які проходили в «золотий матч». Треба ж було такому статися, що матч завершився безгольовою нічиєю. Розв’язка могла бути й зовсім іншою, але за 6 секунд до кінця матчу простріл Січкаря з метра не змогли замкнути на дальній стійці. До «золотого матчу» Арбітри підійшли без свого воротаря В’ячеслава Скоропода, а під кінець першого тайму біль в коліні почали даватися взнаки і Руслан Хоботов у другій половині гри вже не міг допомогти своїй команді. Попри важкі кадрові втрати представники суддівського корпусу чинили гідний опір. Перший тайм завершився з рахунком 1:1, але в кінці матчу зіграла «свіжість» студпрофкому, що й вилилося у три голи. Отже, арбітри не змогли завоювати трофей в 6-й раз, а от студпрофком довго радів цій перемозі, бо, як зазначали після гри, 8 років йшли до цього тріумфу. Іншим командам переживати не слід, оскільки влітку вони матимуть нагоду відігратися уже на трав’яному покритті.

     Після турніру численні нагороди знайшли своїх героїв.

     Кращими гравцями у складах своїх команд були названі: Руслан Хоботов (Арбітри), Микола Козачинський (Студпрофком КНУБА), Максим Каминін (Викладачі КНУБА), Іван Веремейчук (Політехнік), Олексій Січкарь (Студпрофком КПІ), Святослав Вашуленко (Легіон XXI). Решта індивідуальних нагород розійшлася по таким рукам: кращий воротар – Володимир Шур, кращий нападник – Олександр Ус (9 голів), кращий захисник Андрій Гаврюшкевич, кращий нападник – Руслан Лутій.

     На нагороджені був присутній віце-президент Асоціації футзалу України Вадим Каганов, який подарував організатору турніру Сергію Журавльову офіційний м'яч АФУ. 

     У здоровому тілі – здоровий дух, тож грайте у футзал і перемагайте!!!

     За матеріалами  futsal-amator.com.ua

 
6 січня 2014

 751 перегляд

 
 
123123