«Будівельник» вириває перемогу за 14 секунд до фінального свистка

21 листопада на паркеті спортивного залу Київського національного університету будівництва і архітектури, місцевий колектив «Будівельник» приймав гостей з Київського університету ім. Бориса Грінченка в рамках 3 туру групи Б змагань з футзалу серед студентських команд ЗВО м. Києва.

В минулому турі, команда з КНУБА відверто зганьбилась у рідних стінах, програвши НАВСу із рахунком 7:0, чого на моїй пам’яті ще не траплялось, натомість команда КУБГ досить непогано розпочала сезон, але наразі вони мають певні проблеми зі складом, через відсутність ключових виконавців, які грають на полях Китаю на Кубку світу серед університетів. Але це не завадило дати бій команді Сергія Швеця, навіть за відсутності свого тренера. Матч проходив за дуже цікавим сценарієм. Господарі вийшли вперед на 10-й хвилині, коли голкіпер гостей сфолив за межами карного майданчику, а бездоганно за силою і точністю реалізував нагоду капітан КНУБА Серій Олійник. Вже за хвилину рахунок став рівним, а «грінченківці» реалізували одну з багатьох своїх контр-атак, яку завершив Владислав Шаповал. На 14-й хвилині Олійник оформив дубль та вивів свою команду вперед, а асистував йому Олександр Данько, який є безумовним лідером команди «Будівельник» на полі, але в першій половині гри він виглядав досить стомленим та розгубленим. І знов лише хвилину господарі вели в рахунку, поки граючий тренер «синіх» Олексій Кузнєцов не помилився позиційно, загубив Івана Власюка, який переграв голкіпера КНУБА. Та на перерву господарі пішли ведучи в рахунку, завдяки ефектному удару Миколи Комара в дев’ятку воріт суперника, за кілька секунд до завершення першого тайму.

Після перерви «будівельники» забили вчетверте. Цього разу вже Олійник асистував Олександру Даньку, який не схибив з вигідної позиції. Проте гості не знітились та продовжили грати у свою гру на контр-атаках, дві з яких вдалось реалізувати та зрівняти рахунок. Автором обох голів став Богдан Баранчук. Другий свій м’яч, Баранчук забив за 58 секунд до завершення матчу, тому команда Олексія Кузнєцова почала грати з п’ятим польовим. Спочатку стовідсоткову нагоду мав Дмитро Білик, але не реалізував бездоганний пас від Олександра Данька. А вже за 14 секунд до фінального свистка, сам Данько зміг вивести свою команду вперед, а гольову передачу йому віддав знову Сергій Олійник. Лідери КНУБА зробили свою справу та подарували команді таку важливу перемогу, після дуже прикрої поразки в минулому турі. Натомість молоді з КУБГ має бути шкода втраченої нічиї, але вони і так проявили себе дуже непогано, ще й у поєдинку з фіналістом розіграшу Кубку в минулому сезоні.

Владислав Третяк

Фото: Володимир Чахоян

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

 
22 листопада 2019

 646 переглядів

 
 
123123