Якщо вмієш перемагати - обов'язково досягнеш успіху

   Футбольний клуб НАВС "Динамо-Академія" продовжив серію своїх гучних перемог. Із розгромним рахунком над столичним ФК "Поділ" (Київ) розпочався 1-й тур другого кола чемпіонату Києва, який проходив 7 вересня на центральному стадіоні "Віта-Арена" центру спеціальної та фізичної підготовки НАВС.

   Вищезазначені команди вже зустрічались у першому колі змагань весною, і тоді наші хлопці здобули на виїзді «суху перемогу» - 3:0. Що ж до сьогоднішньої зустрічі, то варто відзначити велику мотивацію гравців ФК «Динамо-академія», і це цілком зрозуміло, адже їх прийшла підтримати величезна армія курсантів-першокурсників, які просто «заліпили» трибуни та прилеглу територію стадіону «Віта-Арена». Футболісти академії віддячили своїм вболівальникам і влаштували їм дійсно справжнє свято та якісний відпочинок після напружених занять зі стройової підготовки. До того ж небо, яке здається провалилось і протягом останнього тижня поливало всіх осіннім дощем, на період матчу вгамувалось і не випустило жодної краплі. Мабуть, не хотіла погода псувати першокурсникам перший по-справжньому заслужений вихідний, які в свою чергу демонструючи велику активність, гаслами «Академія – найкращий клуб», «Тільки уперед, тільки до зірок», «Гол в ворота забивай – перемогу здобувай», гнали і гнали свою команду вперед. Дев’ять сухих м’ячів побувало у воротах команди ФК «Поділ», проте наприкінці зустрічі гості все ж таки спромоглися на гол престижу, а отже у підсумку 9:1 на користь ФК «Динамо-Академія» і три очки знову в скарбничку команди.

   Варто відзначити, що футбол наймасовіший та найпопулярніший вид спорту в усьому світі, який збирає мільйони вболівальників. Тисячі хочуть потрапити до складу тієї чи іншої команди, а сотні стають кумирами своїх прихильників, десятки – їх ідолами. Не виняток і курсанти першого курсу НАВС, які з перших днів перебування у центрі спеціальної та фізичної підготовки активно цікавились рівнем футболу в академії, розуміючи те, що коли є таке професійне футбольне поле – то повинна бути і команда, яка на ньому грає. Сьогодні вони цю команду побачили. Відмінні комбінації, дриблінг, техніка, контр-атаки, стандарти, окремі домашні заготовки та перехоплення, майстерність окремих гравців дають право говорити, що футбол у НАВС перебуває на високому рівні, і тренування, які проходять щодня, окрім четверга, дають виключно позитивний результат.

   Відразу по завершенні матчу до тренерського штабу ФК «Динамо–Академія» звернулося багато першокурсників із запитаннями: «Як потрапити до команди?», «Що необхідно для того, щоб потренуватись?», «Чи будуть проводити відбір із першого курсу?». А багато хто говорив, що обрав для навчання Національну академію внутрішніх справ, бо знав, що тут є футбольна команда (спрацювали, мабуть, футбольні календарі профорієнтаційної роботи зі вступниками на 2012-2013 рік щодо вибору ВНЗ). Звичайно, кожен характеризував сам себе з найкращої сторони, розповідаючи про участь у турнірах та чемпіонатах України, області, району, сільських змаганнях, навчання у спортивних школах футбольних брендів «Динамо», «Ворскла», «Карпати», «Арсенал» тощо. Що ж сподіваємось, що після проведення ретельного відбору до команди прийде надійна підтримка, адже сам футбольний клуб складається із курсантів. До речі, шість гравців основного складу команди у 2013 році завершили навчання у НАВС і, отримавши лейтенантські погони, роз’їхались до своїх комплектуючих підрозділів, залишивши у пам’яті чудово проведені роки навчання.

   Варто зазначити, що до команди потрапити не легко, крім відмінної фізичної підготовки та володіння м’ячем, необхідно бути дисциплінованим курсантом та добре навчатися. Курсанти четвертого курсу Іван Сторожук та Вадим Колесник, другокурсник Дмитро Бондаренко взагалі є відмінниками в навчанні, а лейтенант міліції Микола Віксич, скориставшись правом «Червоного диплому», навчається на денній формі в магістратурі НАВС.

   Повертаючись до здобутків ФК «Динамо-Академія», варто відзначити, що вперше в історії НАВС у сезоні 2013 року команда досягла особливих результатів та заставила серйозно заговорити про себе столичну федерацію футболу. У кубку м. Києва (64 команди), наша команда дійшла до ¼ кубка, успішно пройшовши три команди Вищої ліги. На сьогодні на чемпіонаті всі матчі завершились перемогами – 8 ігор, 8 перемог, 24 очки в турнірній таблиці. До того ж команда має найбільшу статистику різниці забитих та пропущених м’ячів серед Другої, Першої та Вищої ліг, що свідчить про її високу результативність. Головним завданням року 2013 – є перше місце другої ліги (36 команд) та потрапляння у сезоні 2014 року за класом до Першої ліги чемпіонату Києва. Шанси стовідсоткові, проте необхідно восени попрацювати до «сьомого поту».

   Виїзні тури чемпіонату проходять на стадіонах Києва та Київської області, на які приходить велика кількість школярів, а також жителів та гостей і, демонструючи відмінну гру, наші спортсмени прославляють та створюють імідж Національній академії внутрішніх справ. Сподіваємось на подальшу підтримку керівництва нашого навчального закладу, яке прикладає максимум зусиль для того, щоб ми досягли успіху, адже перемагати ми таки дійсно вміємо!

За інформацією ФК «Динамо-Академія»

Матеріал взято з  www.naiau.kiev.ua

 
8 вересня 2013

 1010 переглядів

 
 
123123