Телеканал XSPORT знову стає інформаційним партнером ФАСК

Цей тиждень розпочався з того, що в головному офісі телеканалу XSPORT Президент Футбольної асоціації студентів м. Києва Вадим Місюра разом з директором каналу та порталу XSPORT Олегом Шадруновим поставили свої підписи під дворічною угодою про співпрацю. Спортивний телеканал вдруге поспіль стає офіційним інформаційним партнером ФАСК, що дає можливість тисячам любителям якісного футболу та футзалу слідкувати за ключовими подіями студентських змагань у м. Києві.

З приводу цієї події Вадим Місюра зазначив: «Ми вже вдруге починаємо сезон з закріплення дружніх стосунків з телеканалом XSPORT, що свідчить про високий рівень наших змагань та інтерес з боку вболівальників. Данна інформаційна підтримка позитивно вплине на розвиток студентського спорту не тільки в м. Києві, але й на території всієї країни. В минулому сезоні тисячі вболівальників мали змогу побачити трансляції ключових подій студентського футболу столиці, завдяки нашій співпраці. І я певен, що цей сезон не стане виключенням.»

«На привеликий жаль студентський спорт в Україні не настільки поширений, як в багатьох інших Європейських країнах, але дана угода – це крок вперед у напрямку його популяризації та пропаганди здорового способу життя серед молоді. Сподіваємося, що наші спільні проекти будуть викликати не менше зацікавленості у глядачів, ніж у минулому сезоні» - прокоментував підписання угоди директор телеканалу Олег Шадрунов.

Телеканал XSPORT присвячений спорту та здоровому способу життя. Ідеологія каналу – український спорт, всі його грані та прояви, його герої та недоліки. Представляє глядачам прямі трансляції найпрестижніших міжнародних та вітчизняних змагань, екстремальних видів спорту, пізнавально-розважальні програми, а також щодня - головні спортивні новини країни.

Завдяки телеканалу XSPORT велика кількість вболівальників по всій країні мали змогу побачити онлайн трансляції фінальних матчів розіграшів Кубку з футзалу серед жінок та чоловіків та Кубку з футболу серед студентських команд ВНЗ м. Києва.

Тож слідкуйте за новинами та анонсами найбільшої мультиспортивної медійної платформи та за трансляціями фінальних матчів розіграшів Кубків від Футбольної асоціації студентів м. Києва

 
18 вересня 2017

 1930 переглядів

 
 
123123