Сухі нулі від НУБІПу та "Політехніка"

Другий тур для них завершився однаково — безрезультативно.

Початок стартового тайму був не дуже динамічним — команди перевіряли один одного на міцність та вишукували слабкі місця суперника. Згодом гра стала більш динамічною, проте дійсно небезпечних моментів не спостерігалось.  А кількість гострих атак можна було по пальцям однієї руки порахувати.

Загалом команди виглядали рівними, час від часу то “політехніки”, то “аграріїї” домінували на полі. Футболісти боролись за кожен м'яч, тому відбори були особливо жорсткими та видовищними. Проте, попри усі намагання, відкрити рахунок у першому таймі не вдалось, так і пішли команди на відпочинок з нулями на табло.

Друга половина була точною копією першої. Так само спостерігалось мало небезпечних моментів біля воріт суперника. Після того, як завершальний тайм перевалив через екватор, футболісти почали грати більш агресивно, через що кількість забігів у штрафну та ударів по воротам різко зросла. Чудова можливість вирватись у перед випала “КПІ”, коли після виконання цією командою штрафного м'яч відскочив прямо на “політехніка” і тому залишалось лише точно пробити. Але він не встиг швидко зорієнтуватись, та послав кулю вище цілі. Майже те саме з “НУБіП”. У них було декілька виходів один на один з голкіпером, але щоразу круглий летів повз ворота.

Так вийшло, що майже всі небезпечні моменти у матчі були сконцентровані на останніх хвилинах гри. І навіть це не допомогло відкрити рахунок. Так і розійшлись “КПІ”  та “НУБіП” з сухою нічиєю, не здобувши жодних очок.

Яна Смелик

 
2 жовтня 2015

 645 переглядів

 
 
123123