Переконлива перемога НУБіПУ в матчі-відкритті 4 туру

Четвертий тур ХХІІІ Чемпіонату м. Києва з футболу серед студентських команд ЗВО стартував 18 жовтня на футбольному полі Національного університету біоресурсів і природокористування України, де місцева команда приймала НПУ ім. Михайла Драгоманова.

Команді з педагогічного університету не позаздриш, адже після паузи в кілька років, вони віднайшли в собі сили повернутись у еліту студентського футболу столиці, але у трьох стартових турах їхніми суперниками стали дуже досвідчені та майстерні команди. Всі три стартові тури команда Мар’яна Марущака провела проти трьох призерів попереднього чемпіонату, що дуже непросто з величезною кількістю молоді в команді. Проте хлопці з НПУ виглядають достойно в своїх матчах і, що найголовніше, не опускають рук після важких поразок. За це їм велика шана та подяка. Щодо матчу, то господарі поля були явними фаворитами, а гості вибрали гру від оборони і в першому таймі ця гра їм давалась. Чимало непоганих нагод у команди НУБіПУ, які завершились лише одним взяттям воріт за 45 хвилин. На 19-й хвилині матчі свій 5 гол в сезоні забив Валентин Овчарук. Загалом першу половину гри можна назвати справжнім бенефісом Олександра Кирпиченко, який видав дивовижний тайм. Голкіпер «педагогів» кілька разів рятував свою команду. Варто згадати непоганий удар від Артема Кияниці з-за меж карного майданчика та дальній Артема Росса, які парирував перший номер гостей. Останні відповіли одним непоганим ударом в площину воріт від Максима Прохора. НА перерву команди пішли за мінімальної переваги в рахунку господарів поля.

Сил на другий тайм у «драгоманівців» залишалось не так багато, тому моменті у їх опонентів стало ще більше. З 65-ї по 85-у хвилини двома дублями відзначились Денис Бондар та Євген Мельничук, що збільшило перевагу їхньої команди до 5 м’ячів. На останній хвилині матчу Степан Клименко міг робити рахунок 6:0, але не зміг реалізувати пенальті за фол у карному майданчику суперника.

Нарешті ці стартові тури позаду для колективу НПУ і вони можуть готуватись до суперників, яким можна і потрібно давати бій. Для НУБіПУ це четверта поспіль перемога, яка дозволить підопічним Артема Іллічова очолити турнірну таблицю змагань з футболу під егідою Футбольної асоціації студентів  м. Києва, принаймні до завершення цього тижня.

Владислав Третяк

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – Parimatch Foundation

www.parimatch.foundation

 
19 жовтня 2021

 314 переглядів

 
 
123123