«Грінченківці» перемагають і на певний час очолюють турнірну таблицю

У вівторок ,23-го травня на футбольному полі школи № 231 відбулася зустріч 16 туру Вищої ліги ФАСК з футболу, в якому НПУ ім. Драгоманова виступили номінальними господарями у грі проти КУ ім. Б. Грінченка.

До цієї гру «грінченківці» були на третьому місці у турнірній таблиці з 33-а очками, а їхні суперники були четвертими з 24-а заліковими пунктами. Першим необхідно було перемагати, аби очолити турнірну таблицю хоча б на певний час, доки «Меркурій» і НУФВСУ-МАУП не зіграють свої 14-у та 15-у ігри в чемпіонаті. Перший тайм видався непростим для обох команд, та все ж на 41-й хвилині підопічні Сергія Швеця змогли вийти вперед, а автором голу став їхній кращий бомбардир – Влад Коба. Перша половина зустрічі так і завершилась із рахунком 1:0 на користь КУ ім. Б. Грінченка.

Та вже у другому таймі всі питання щодо долі трьох очок було знято. На 57-й хвилині Коба оформив дубль, а хвилину потому рахунок став 3:0, коли відзначився Данило Жуков. На початку другого тайму на поле замість Влада Кандубіна вийшов Володимир Ткач, який на 65-й хвилині забив вперше, а дубль оформив на 75-й. Та і Данило Жуков намагався не відставати від своїх партнерів по команді і сам оформив дубль. За розгромного рахунку 6:0, команда з НПУ оговталась і спромоглась двічі відзначитись. Авторами забитих м’ячів стали Володимир Мойсеєнко на 70-й хвилині та Макар Бугай на 88-й. Та цього було недостатньо, аби нав’язати боротьбу за бодай 1 очко в матчі проти «грінченківців». Підсумком матчу став рахунок 6:2 на користь гравців у жовтій формі.

Владислав Третяк

Фото: Ірина Гуріна

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – ТМ Parimatch

www.parimatch.ua

www.facebook.com/parimatch.ua

vk.com/pari_match_ua

 
24 травня 2017

 650 переглядів

 
 
123123