Футбольна асоціація студентів м. Києва щиро вітає військовослужбовців з Днем захисника України!

14 жовтня військовослужбовці та ветерани військової служби разом з усіма українським народом відзначають одне зі знакових свят – День захисника України.

Із давніх-давен українці особливо шанують оборонців рідної землі, які не шкодували життя і здоров’я заради свободи України та її народу. В боях за Батьківщину наші співвітчизники заслужено здобули славу неперевершених воїнів.
Нинішні військовослужбовці Збройних сил та інших військових формувань є гідними наступниками попередніх поколінь захисників Вітчизни. Ось і сьогодні на Сході України вони надійно стоять на захисті суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості держави, миру та спокою нашого народу.

Щирі вітання кожному, хто сьогодні несе нелегку військову службу, за вірність військовій присязі та патріотизм. Низький уклін нашим славним ветеранам за високий героїзм і мужність, які вони сповна віддавали задля щасливого майбутнього прийдешніх поколінь. Бажаємо всім міцного здоров’я, родинної злагоди, миру і благополуччя, успіхів у повсякденному житті, чистого неба та усіляких гараздів.

 
14 жовтня 2017

 541 перегляд

 
 
123123