Зустріч із Володимиром Мунтяном та Володимиром Безсоновим

У рамках святкування 90-річного ювілею «Динамо» Київ Фан-клуб столичного клубу та громадська організація «Ветерани ФК «Динамо» Київ» організували зустріч із легендами - Володимиром Мунтяном та Володимиром Безсоновим, яка відбулася в конференц-залі стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського.

Кумири мільйонів динамівських прихильників є одними з найбільш титулованих гравців нашого клубу. Володимир Мунтян - семиразовий чемпіон СРСР, дворазовий володар Кубка СРСР, володар Кубка Кубків та Суперкубка УЄФА 1975 року. Володимир Безсонов - шестиразовий чемпіоном СРСР, п'ятиразовий володар Кубка СРСР, володар Кубка Кубків 1986 року, бронзовий призер Олімпійських ігор 1980, срібний призер Євро-88.

Поспілкуватися із зірками зібралося чимало охочих, які оплесками привітали гостей. Ведучим та модератором зустрічі, як завжди, був заслужений журналіст України Олександр Липенко, який перед початком зустрічі провів цікаві конкурси та вікторину, а найактивніші учасники отримали приємні призи.

Сама зустріч із Мунтяном та Безсоновим минула в теплій, дружній атмосфері, часом навіть неформальній. Володимир Федорович та Володимир Васильович відповіли на всі запитання, згадали шлях «Динамо» до європейських вершин та розповіли, чим зараз живуть ветерани «Динамо».

На завершення заходу відбулася автографсесія, і кожен бажаючий зміг сфотографуватися з легендами клубу. Також для всіх уболівальників було організовано сюрприз: у конференц-залі виставили Кубки Кубків УЄФА 1975 та 1986 років.

Вадим Місюра, президент Футбольної асоціації студентів міста Києва:

- На мою думку, це чудова ініціатива з боку клубу та самих легенд футболу, адже молодь повинна знати історію улюбленої команди. Сподіваємося, що такі зустрічі проводимуться частіше в честь ювілею "Динамо" Київ, та окрім цього відбудеться багато цікавих заходів в рамках проекту "Зі святом, рідний клуб!", який для Вас підготували ФК "Динамо" Київ, Футбольна асоціація студентів міста Києва та Фан-клуб "Динамо".

Джероло інформації: http://fcdk.org/content/view/8304/1/

 
31 березня 2017

 708 переглядів

 
 
123123