Перша генеральна асамблея Спортивної студентської спілки

19 грудня 2017 року Національний університет фізичного виховання і спорту України відчинив свої двері для проведення Першої генеральної асамблеї Спортивної студентської спілки, головуючим на якій був очільник Спілки та ректор НУФВСУ Євгеній Вікторович Імас.

 

На захід завітало багато поважних гостей: Віце-прем’єр-міністр України – В’ячеслав Анатолійович Кириленко; віце-президент Міжнародної федерації студентського спорту (ФІСУ) – Маріан Димальскі (Польща); Міністр молоді та спорту України – Ігор Олександрович Жданов; заступник Міністра освіти і науки України – Роман Володимирович Греба; заступник Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції – Микола Петрович Мовчан; Київський міський голова – Віталій Володимирович Кличко; голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, генеральний секретар Спілки – Вадим Григорович Стеценко.

Делегати  Спілки затвердили новий склад  Виконкому, до якого Віце-президентом Спортивної студентської спілки України увійшов Президент ФАСК Вадим Місюра.

З вітальними словами до учасників звернулися віце-прем’єр міністр В’ячеслав Кириленко, Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов та Віталій Кличко.

На засіданні було затверджено нову редакцію Статуту Спілки; підписано угоди з Національним олімпійським комітетом України, фізкультурно-спортивним товариством «Динамо», з телеканалом Національної суспільної телерадіокомпанії України, Асоціацією студентського спорту Польщі та інші.

Крім того, було відзначено, що цього року Україні надано право на проведення у 2020 році чемпіонату світу серед студентів зі стрільби кульової у м. Львові та чемпіонату світу серед студентів з воднолижного спорту у м. Дніпрі. Студентські змагання такого високого рівня будуть вперше проводитись у нашій державі.

 
21 грудня 2017

 889 переглядів

 
 
123123