М’яч Select Futsal Tornado FIFA став офіційним для змагань з футзалу під егідою ФАСК

Футбольна асоціація студентів м. Києва продовжила співпрацю із компанією «Джаст Спорт» (офіційним дистриб’ютором  торгової марки Select в Україні), згідно з якою офіційним м’ячем змагань з футзалу під егідою ФАКС став Futsal Tornado FIFA.

М'яч являє собою ексклюзивну спільну розробку Select Sport A/S і Асоціації футзалу України, завдяки чому максимально пристосований до експлуатації в українських реаліях. Барвистий дизайн для поліпшення видимості і швидкої реакції гравців. Оновлений матеріал підкладкових шарів дозволив м’ячу отримати найвищий сертифікат якості ФІФА. Цей матчевий і тренувальний м’яч виготовлений з високоякісного термополіуретану. Спеціально розроблена бутилова камера забезпечує низький відскок, що дозволяє його легко контролювати. Клапан з подвійним блокуванням гарантує, що м’яч є герметичним. Найкращий вибір для матчів і тренувань як аматорських, так і професійних команд. Придатний для будь-якого віку. Має знак FIFA Quality PRO. Це найвищий стандарт ФІФА для футзальних м'ячів. Для його отримання футзальний м'яч повинен успішно пройти серію найжорсткіших тестів. 

Компанія Select має довгу історію виробництва футзальних м’ячів і поступово поліпшує їхні ігрові характеристики. Останнім часом данська компанія надає унікальну можливості клубам і Федераціями спільно розробляти ексклюзивні моделі ігрових снарядів під конкретні умови використання. Компанія поєднує свої технології і досвід з ідеями споживачів. Futsal Tornado являє собою ексклюзивну спільну розробку Select Sport A/S і Асоціації футзалу України, завдяки чому максимально пристосований до експлуатації в українських реаліях.

Згідно партнерської угоди між ФАСК та ТМ "СЕЛЕКТ", команди-учасниці змагань з футзалу серед студентських команд м. Києва отримають в подарунок по м’ячу Select Futsal Tornado FIFA, а матчі групового етапу та фінальної частини команди будуть грати саме ним.

Своєю думкую з приводу пролонгації партнерської угоди висловив Президент ФАСК Вадим Місюра: «Попри непрості часи для світового спорту та студентського зокрема, Футбольна асоціація студентів м. Києва спільно з технічним партнером торговою маркою «Select» створюють оптимальні умови для проведення ХVIІІ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентських команд. Наша співпраця пройшла випробуванням часом і за ці роки ми звикли до того, що спортсмени високо оцінюють якість спортивного обладнання від наших партерів».

З більш детальною інформацією про компанію «Select» Ви можете ознайомитись на їхньому офіційному сайті: select-sport.com.ua

Прес-служба ФАСК

 
29 березня 2021

 235 переглядів

 
 
123123