Карантинне дозвілля Футбольної асоціації студентів м. Києва

Другий рік поспіль змагання під егідою Футбольної асоціації студентів м. Києва проходять не за планом. Цього разу поновлення футзальних та футбольних змагань відбудеться не раніше середини квітня і сподіваємося, що епідеміологічна ситуація покращиться найближчим часом. Поки змагання «стоять на паузі», наші спортсмени продовжують своє самовдосконалення, здобувають життєві перемоги та не забувають про спорт, який є найкращими ліками у будь-яких ситуаціях.

Гравці СК «Меркурію» з Київського національного торговельно-економічного університету Денис Хруль та Євгеній Ярмак також разом здобувають перемоги на футзальному паркеті, але чомусь без особливого захвату відзначають цю подію. Певно бережуть сили та емоції на змагання ФАСК.

Їх колишній партнер по команді та один з найбільш видатних голкіперів студентського футболу України останніх років Дмитро Міхєєв демонструє свій відпочинок під час матчу. Навіть в такій позиції він все ще є блискучим воротарем.

Показує свій трофей разом з партнеркою по команді Олена Підгорна, яка стала кращим бомбардиром Чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд. Шкода, що ми в цьому сезоні не маємо змогу побачити на власні очі чудову форму дівчат з НПУ ім. Драгоманова…

Бойова зв’язка «будівельників» Микола Комар та Сергій Олійник завжди підтримують один одного. В цьому напевно і є головна сила колективу з КНУБА.

Хлопці з НАВСу Євгеній Миколаюк та Владислав Коба також підтримують один одного за межами студентських змагань, особливо коли справа доходить до спільного фото з таким чудовим трофеєм.

Але Миколаюк не забуває і про своїх партнерів по команді з КУБГ та щиро вітає Владислава Никоненко з Днем народження. ФАСК приєднується до привітань!

Чудовий приклад справжньої дружби між Анастасією Терех та Владиславом Рибальченко, які в цьому сезоні грають за різні команди у футзальних змаганнях ФАСК, але після фінального свистка вони продовжують бути справжніми та щирими друзями. Бажаємо Вам завжди бути залученими підтримкою Ваших справжніх друзів.

Прес-служба ФАСК

 
5 квітня 2021

 352 перегляда

 
 
123123