Чинний чемпіон перебуває у непоганій формі

9 грудня розпочались матчі ХVІIІ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО в групі А. На паркеті спортивного комплексу Київського національного університету будівництва і архітектури місцева команда «Будівельник» приймала колектив Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

В гості до чемпіона минулого сезону завітали «шевченківці», які пропустили минулий сезон та зібрали фактично нову команду. На правах фаворита, господарі поля розпочали дуже непогано. За лічені хвилини першого тайму голкіпер КНУ Артур Шевчук шонайменше тричі виручав власну команду, відбиваючи непрості удари опонентів. Але навіть перший номер гостей не врятував свої володіння в середині першого тайму, коли груба помилка захисника дозволила вийти на ударну позицію Миколі Комару, а досвідчений виконавець без проблем відкрив рахунок гри. Лише під кінець першого тайму «червоним» вдалось створити бодай щось біля воріт суперників. Спочатку непоганий удар від Руслана Залізного було заблоковано захисниками, а згодом змарнував свій вихід віч-на-віч з голкіпером Сердар Ішмурадов. Тож перша половина гри завершилась із мінімальною перевагою в рахунку команди «Будівельник», в чому була заслуга першого номера гостей.

У другій половині гри господарі більш відповідально поставились до реалізації власних нагод та змогли швидко подвоїти перевагу. На 22-й хвилині капітан господарів Григорій Комар завершив точним ударом вдалий сольний прохід та пас від Максима Хамко. Через кілька хвилин вже сам Хамко став автором голу і за такої переваги доля трьох очок стала зрозумілою. Надалі господарі отримували задоволення від гри та навіть спіймали певний кураж. Ще чотири м’ячі влетіло в сітку воріт Артура Шевчука, який точно своє грою в першому таймі не заслужив на такий підсумковий результат. 7:0 на користь чинного чемпіона, де четвірка Рибак, Хамко та брати Комари виглядає дуже збалансованою та досвідченою, а молоді прудконогі виконавці можуть додати швидкості цьому колективу. Натомість «шевченківці» чимало помилялись, що вказувало на знервованість гравців. Сподіваємось, що цей страх перед більш іменитим опонентом в них швидко пройде і ми зможемо бачити сильний колектив під керівництвом Миколи Давиденка.

Третяк Владислав

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – Parimatch Foundation

www.parimatch.foundation

 
10 грудня 2021

 349 переглядів

 
 
123123