Анонс першого туру ХVIІІ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентів

Новий сезон розпочнеться із класичного протистояння у еліті студентського футзалу столиці. Обидві команди протягом останніх років не можуть зачепитися за головні нагороди сезону, але чудово себе проявляють та мають у своїх складах чимало талановитих виконавців. Саме тому цей поєдинок носить звання центрального матчу першого туру.

За результатом цієї гри можна буде оцінити амбіції НУБіПУ на навий сезон. Можливо команда спробує зачепитися за нагороди ХVIІІ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентських команд, а можливо Авіатор-2 продемонструє непогану гру та завадить супернику.

Команда КНЕУ виглядає як багатообіцяючий колектив, що спробує у дебютному для себе футзальному сезоні, нав’язати боротьбу більш досвідченим командам. Але вже перший іспит доведеться складати на полі НАУ з Авіатором, який в минулому сезоні виглядав дуже непогано.

Ще одне протистояння, яке можна вважати класичним для студентського футзалу столиці. Для Будівельників цей сезон є ідеальною нагодою, аби здобути перше та таке бажане чемпіонство. В свою чергу КУБГ завжди має чимало ентузіазму в перших турах змагань, тому просто команді з КНУБА точно не буде.

Прес-служба ФАСК

 
11 березня 2021

 358 переглядів

 
 
123123