Анонс матчів 07.06 - 11.06

На минулому тижні НУФВСУ здобули дві перемоги, що дозволило їм наблизитись до когорти лідерів. У центральному матчі туру, який відкриватиме ігровий тиждень, дуже важливою буде боротьба за три очки саме для НУФВСУ, які прагнуть поборотися за головні нагороди сезону та ще й у протистоянні проти одноосібного лідера турнірної таблиці.

Після фантастичної нічиї у минулому турі, команда КУБГ може отримати впевненість у своїх силах і для цього їм треба здолати вдома «Будівельник», який не варто недооцінювати.

Ще одне дуже принципове та важливе протистояння, в якому НУБіПУ зможе зробити заявку на потрапляння до другого етапу, але суперник в них буде дуже серйозний та досвідчений.

Фінальний матч футзального сезону, в якому і буде вирішено долю чемпіонства у ХVIІІ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО.

Непогана нагода для «медиків» реабілітуватись за невдалі результати в останніх матчах і провести завершальну частину сезону на мажорній для себе ноті.

Саме між цими двома колективами і буде вестись боротьба за потрапляння у четвірку, тому очікуємо на чудову гру від двох дуже пристойних команд.

 

Дискваліфікації:
Захарченко, Ярмак ("Меркурій" - КНТЕУ) 08.06.
Заяць, Бондаренко (КУ ім. Б. Грінченка) 08.06.

Прес-служба ФАКС

 
7 червня 2021

 280 переглядів

 
 
123123