У команди «Будівельник» з’явився новий сучасний стадіон

17 листопада відбулося офіційне відкриття Студентського центру Олімпійської підготовки Київського національного університету будівництва і архітектури. Довгоочікуване відкриття спортивної арени викликало чималий інтерес з боку представників органів влади, наукової та спортивної громадськості столиці. Відвідали церемонію відкриття міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, Міністр Молоді та спорту України Вадим Гутцайт, заступник Міністра розвитку громад та територій України Наталія Козловська, Президент ВФАС Іван Крулько,  Ректор НУФВСУ Євгеній Імас, Ректор НАВС Володимир Чернєй, голова Ради ректорів та ректор КНУБА Петро Куліков та багато інших.

Звісно ж пропустити таку подію, та ще й у Міжнародний день студента, не міг Президент Футбольної асоціації студентів м. Києва Вадим Місюра, який поділився своєю думкою з приводу свята:

«Сьогодні справді дуже важливий день для всього студентського спорту. Саме в Міжнародний день студента на спортивній мапі Києва відкрито оновлене футбольне поле стадіону КНУБА. Завдяки зусиллям Ректора Петра Кулікова та спортивної спільноти столиці ми отримали справжній приклад того, як необхідно досягати цілей та відбудовувати надважливу спортивну інфраструктуру в закладах вищої освіти. Тепер бажаємо успіху команді університету в змаганнях під егідою ФАСК та очкуємо нових відкриттів спортивних споруд для студентів.»

Президент ФАСК також вручив нагороди Ректору Київського національного університету будівництва і архітектури Петру Кулікову та першому проректору Денису Чернишеву почесними медалями Асоціації футболу м. Києва з нагоди 110 років столичного футболу.

Після офіційної церемонії відбувся товариський футбольний матч між командами викладачів КНУБА та КНУ імені Тараса Шевченка. Матч закінчився дружньою нічиєю 2:2.

Більше фото доступно тут.

Прес-служба ФАСК

 
18 листопада 2021

 352 перегляда

 
 
123123