Друга впевнена перемога команди «Динамо-Академія»

В середу, 6 жовтня на футбольному полі Київського національного університету ім. Тараса Шевченка відбулась гра 2 туру ХХІІІ Чемпіонату м. Києва з футболу серед студентських команд ЗВО сезону 2021-2022 рр., в якому місцева збірна приймала гостей із Національної академії внутрішніх справ команду «Динамо-Академія».

Нарешті у великий студентський футбол столиці України повернулась команда КНУ разом із її тренером Костянтином Сахаровим. Наразі це дуже молода команда із новими виконавцями, проте бажання грати та амбіції у цього колективу точно присутні. Натомість НАВС прибув на це поле в якості беззаперечного фаворита зустрічі, адже це чинний віце-чемпіон змагань під егідою ФАСК, а на передодні їх головний вболівальник – ректор академії святкував свій 65-річний ювілей, що тільки додавало команді мотивації.  «Динамівці» з перших хвилин почали атакувати володіння суперника та нав’язувати їм свою гру. Героєм першого гольового епізоду став ворота КНУ Олесь Колос, який відбив м’яч фактично з лінії воріт, після невдалої гри захисників при розіграші кутового. Проте вже наступний кутовий став результативним. Непогана подача з лівого флангу, невпевнена гра головою від капітана команди господарів Владислава Ткаченко та перший автогол у поточному сезоні. До завершення першого тайму були активними на полі Василь Чекед та Сергій Сергієнко, але відзначитись їм не вдавалось, а подекуди свою команду виручав перший номер «шевченківців». У останніх в атаці майже нічого не виходило, дуже важко було зачепитися за м’яч у боротьбі з досвідченими та атлетичними захисниками НАВСу.

По перерві підопічні Костянтина Сахарова змінили тактичну побудову своєї команди на полі, що призвело до першого гольового моменту. Непоганий удар з-за меж карного майданчика від Федіра Міщенко та момент у Богдана Пасічного могли перевернути все з ніг на голову в цій зустрічі, але на місці був В’ячеслав Прудніков. Ці нагоди додали впевненість господарям, але вона ж і зіграла з ними злий жарт. Кілька разючих контр-атак від «динамівців» призвели до того, що Максим Броварський, який з’явився на полі по перерві, зміг оформити дубль. Спочатку на 73-й хвилині він скористався помилкою захисника та голкіпера, які не поділили м’яч у власному карному майданчику, а потім Максим реалізував вихід віч-на-віч під завершення матчу, встановивши остаточний рахунок в матчі 3:0 на користь своєї команди.

Загалом слід віддати належне команді КНУ ім. Тараса Шевченка, адже бажання грати у хлопців є. Трохи не вистачає майстерності, але вони її отримають, граючи проти таких команд, як НАВС. Натомість «Динамо-Академія» здобуває другу поспіль переконливу перемогу на старті сезону та виглядає досить переконливо, проте і суперники в них поки що не найсильніші.

Владислав Третяк

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – Parimatch Foundation

www.parimatch.foundation

 
7 жовтня 2021

 497 переглядів

 
 
123123