«Будівельники» вперше в сезоні перемагають

3 тур ХХІІІ Чемпіонату м. Києва з футболу серед студентських команд розпочався у понеділос, 11 жовтня на футбольному полі середньої школи № 231, де команда Національного університету фізичного виховання і спорту України приймала «Будівельник» з Київського національного університету будівництва і архітектури.

Про принциповість протистояння між цими командами можна сказати в контексті футзальних змагань, адже не так давно ці колективи зустрічались на паркеті спорткомплексу КНУБА у фіналі ХVIІІ Чемпіонату м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО, де перемогу на останніх хвилинах вирвали господарі майданчика. Стосовно змагань з футболу, то обидві команди ще очок не здобували та прагнули якомога скоріше перервати програшу серію. "Будівельники" дуже впевнено провели перший тайм і пішли на перерву з рахунком 2:0 на свою користь. Відкрити рахунок в матчі вдалось вже на 14-й хвилині, точним ударом відзначився Олександр Зінченко. А подвоїти перевагу «будівельникам» вдалось на 30-й хвилині, коли Артур Кулішенко забив вже свій третій гол у поточному сезоні.

Другий тайм також пройшов під акомпанемент атак гостьової команди. Інтрига в матчі з’явилась на 70-й хвилині, коли господарі реалізували штрафний удар, а взяттям воріт відзначився Ярослав Мнишенко. Але останні хвилини гри були за підопічними Володимира Новохатнього, які заробили пенальті за лічені хвилині до фінального свистка. З позначки точно пробив Владислв Клименко, встановивши остаточний рахунок в матчі 3:1 на користь колективу з КНУБА.

Для «Будівельників» це дуже важлива перемога, адже вони були такими собі «хлопчиками для побиття» в минулорічному розіграші, але в цьому сезоні вони вже виглядають більш дорослими та налаштованими на боротьбу на футбольному полі. Зовсім скоро у них з’явиться своє поле та можливість налагодити тренувальний процес на чолі з головним тренером Володимиром Новохатнім, який сам казав про свою команду, що він вчить скрипаля грати, але скрипки в них поки що немає. Сподіваємось, що у студентському футболі з’явиться нова сила з КНУБА. Натомість для НУФВСУ цей сезон розпочинається жахливо – третя поразка в трьох матчах поспіль. Якщо гру з «торговим» та «медиками» можна було списати на лише старт чемпіонату та зміну головного тренера, то поразка від «будівельників» може негативно вплинути на мікроклімат в команді. Сподіваємося, що цього не станеться і ми невдовзі побачимо той самий «інфіз», який 2 сезону тому став чемпіоном Києва та переміг на Всеукраїнській універсіаді.

Владислав Третяк

Матеріал підготовлено за підтримки офіційного партнера ФАСК – Parimatch Foundation

www.parimatch.foundation

 
12 жовтня 2021

 284 перегляда

 
 
123123