Анонс матчів 04.10 - 08.10

В першому турі КУБГ на виїзді здолав медиків, а тепер вдома прийматиме будівельників з КНУБА. Не слід недооцінювати гостей цього матчу, але явним фаворитом є колектив Сергія Швеця.

Віце-чемпіон завітає в гості до новачка. Команда з КНУ ім. Тараса Шевченка пропустила кілька сезонів змагань під егідою ФАСК, тому дуже цікаво буде подивитись за новими «шевченківцями».

Обидві команди не можуть занести минулий сезон у свій актив, але в цьому році вони спробують нав’язати боротьбу лідерам. Хто реабілітується за поразку в першому турі?

Чинний чемпіон прийматиме ще одного «новачка», який так як і КНУ ім. Шевченка, пропустили кілька сезонів студентських змагань столиці з футболу. Колись це протистояння було дуже принциповим, сподіваємось, що в цьому сезоні ми побачимо не менш запеклу боротьбу.

Після перемоги в першому турі на власному полі, команда НУБіПУ прийматиме «Легпром» з КНУТД та має всі шанси здобути 6 очок за 2 тури. Натомість гості мають реабілітуватись за поразку в минулому турі від «Диамо-Академії».

 
5 жовтня 2021

 244 перегляда

 
 
123123